Introductie

Hoek van Holland is een badplaats in ontwikkeling, sinds 2008 wordt er hard gewerkt om de Hoek van Holland weer de uitstraling te geven die past bij een van oudsher top 4 badplaats van Nederland. Strandbeheer Hoek van Holland b.v. is trots hieraan mee te kunnen werken en is volledig opgericht om het toeristisch recreatief product van Hoek van Holland verder door te ontwikkelen.

  • Zeekant - Hoek van Holland (gerealiseerd 2009)
  • Rotterdam aan Zee - Het brede strand van Hoek van Holland
  • Wandelboulevard Zeekant - Hoek van Holland (strandzijde)

Hoek van Holland:

De badplaats Hoek van Holland kenmerkt zich door uitgestrekte standen, grote natuurgebieden en de Waterweg als slagader van de Rotterdamse haven. Deze combinatie maakt de badplaats Hoek van Holland uniek in de Wereld is wordt ook wel de verborgen Parel van Rotterdam genoemd.

Ontwikkeling:

De unieke mogelijkheden van de badplaats en de jarenlange verpaupering heeft Strandbeheer Hoek van Holland doen besluiten structureel te gaan investeren in het toeristisch recreatief product en zodoende aan de wieg te staan van een nieuwe badplaats met landelijke uitstraling en internationale potenties.

Laatste Nieuws

Strandbeheer Hoek van Holland b.v. heeft opdracht gekregen van de deelgemeente hoek van Holland voor het opstellen en uitwerken van een structuur-/visieplan voor het strand en haar directe omgeving.

Fase 1 was een compleet ruimingplan welke reeds is uitgevoerd en direct heeft zorg gedragen voor een kwalitatieve verzorgde uitstraling van de omgeving.

Fase 2 heeft betrekking op een warm welkom in Hoek van Holland en in dit kader zullen de entrees naar het strand een volledige metamorfose ondergaan. Werkzaamheden zijn reeds gestart.


Strandbeheer Hoek van Holland BV - Spoorhaven 42-48 - 2651 AV - Berkel en Rodenrijs